Saturday, May 1, 2010

Gambar Malam Pra-Graduan Yg Dah Agak Basi.

Dulu x da blog
Skrg dah ada blog.
Jd, kene la update kan..

Post ni pulak dah berkurun jd draft.
Nak jugak dier merasa dipublishkan.
Jadi hari ni aku publishkan..

Dulu labelnyer aktivity.
Sekarg dah jadi memory.
Malam Pra-Graduan yang sgt happening.
Walaupun makanan x lah sesedap maner.
Ape2 pon.. layan jer la gambar2 nyer..



Memperkenalkan... Si penulis Blog. Hahahahaahahaha



Bergambar dengan Mr Arjuna SKB.



Aku makan sikit jerr.. Ni bukti .. hehe



Sebelum balik bilik.. Masing2 dah penat giler.



Bubbye yang Hot!!! Bye Effect



Bai diapit oleh Syaz dan Min. Ni la yg aku ckp Bye Effect :-0



Style gambar kami pandang tepi.. x boleh blah



Ros x cukop panjang untuk aku gigit sekali. haha



Aku dan roomate. Selepas kenyang melantak.



Bai: Ni Spek laki bang, saya x pakai... -_+



Dan dier memang berdegil x nak pakai.



So ni gambar penutup nyer... hahahaha

p/s: lepas nih jumper kiter wat makan2 ramai2 la weyh... Mimi, anda ketua program. Sila plan dr sekarang. huhu

6 comments:

shaNAf said...

bergaye tuh^^,

norbaishatul said...

my god!comel nye akuuuu!!tq kerol!haha

mimi syamimi said...

mimi tu ak ke???
hakhak...ak retire da...da tua~

mUTe said...

to shanaf: sape tuh yg bgaya?? hahaha

mUTe said...

to Bai: Sebab rindu kat ko aku approvekan komen ko. kalo x, da kene pangkah cukop2.. haha

mUTe said...

to mimi: Xper, kami perlu kan pengkerusi veteran macam anda! haha