Friday, April 30, 2010

Gambar Dari Broga Hill

Semakin banyak lak post aku kan...
So seperti yang di tulis dalam post yang lepas.
Aku nak letak banyak2 gambar yang sempat kami rakam.
Kalo nak tau kisah pendakian kami sampai ke puncak.
Boleh usha blog si KimI nih. click
(Aku org ketiga sampai ke puncak......hehe)




Broga Hill dr peak yang ke 3 kot. Cantik!!!




Jenuh menunggu BJM yang cam biasa.. lambat~ huhu




Sebelum naik dengan semangat yang berkobar2.. hahaha



Br 10 minit dah pancit dah.... Raser cam x patut jer aku pakai jeans dan x bwk air.




The Bachelor... mencari jodoh di Broga Hill. Dapat x???



Kitorang x mendaki tapi berlari naik atas... lalala



Macam biasalah... bukan senang nak bergambar kat tempat2 cam nih.



Focus! Sebelum menerjunkan diri.. hahaha



Serius panas giler..



Hai!!!



Sorang lagi yang tunggu turn nak terjun bukit....



Ni lagi sorang. Tapi sempat posing lagi. hahaha



Sewaktu menuruni bukit Broga.



Sesudah tamat ekspedisi.

Akhir kata... Aku happy dapat jumpe rakan2 yang dah hampir 2 minggu berpisah.
hahahahahaha

Next week.. PD yok!

11 comments:

MK Kimi said...

Next time gunung ledang.haha!...

mUTe said...

hahaha.. okeh! lgpon ader air terjun. haha

mimi syamimi said...

xya jauh2...gunung nuang kt slgor ad...xpn naek bukit tabuh dulu....heee~

mUTe said...

haih, banyak nyer bukit... kiter g PD jer la. hahaha

MinMin said...

xnak dtg jb ker next week???huhu....

nur hidayah isa said...

waa macam seronok jer..nice pictures..

mUTe said...

to Min: dtg JB watpe? .... JB ader ape? hahaha

mUTe said...

to Hidayah: Seronok giler... Pernah sampai ker? :-)

MinMin said...

JB ader gadis comel mcm aku...haha...yela2...JB xder pape...JB ulu jer...hukhuk~

MK Kimi said...

PD jer ko...dh xde tempat lain? langkawi..yeah! haha!

mUTe said...

PD best per.. Langkawi jauh. Maner nak cekau duet. huhu