Thursday, October 21, 2010

Kalo korg tanya.. ??

Korang mesti tanya~
Nak Ipod Touch 4G atau kerja di Lafarge.
Aku mesti jawab~
Confirm2 je la aku nak dua2.





Korang mesti tanya~
Macam mana dapat? Macam x percaya.
Aku mesti jawab~
Aku pon x percaya. Nasib aku agak baik agaknyer.
Ong sapa tah aku dah kebas.
Aku dapat kedua2 nya.

Korang mesti tanya~
Ipod dapat mana?
Aku mesti jawab~
Jobstreet kasi.
Korang mesti tanya~
Kenapa dapat?
Aku mesti jawab~
Aku menang contest Pitch Ur Idea. Yang dah pnh join tau la.

Korang mesti tanya~
Abestu, lafarge?
Aku mesti jawab~
Aku dapat offer kerja sana.
Korang mesti tanya~
Kenapa Lafarge? Company lama?
Aku mesti jawab~
Ntah.. Destiny brought me here.
Company lama? Ak dah resigned.

Okeh. itu je la.. +_-
hahaha
(Aku dah x da idea nak tulis blog dah~)

4 comments:

avid gunner said...

wow. dah keje, sombong macam dulu lagi. haha.

fndrocka said...

Huh..

mUTe said...

to avid: cett.. ko yg sombong. aritu ajak kluar g date la. mcm2 alasan.

fndrocka: haha aku tau ko x fhm. ni post mmg bangang la.. aku pon x tau camne nak tulis blog da... :-)

MinMin said...

Aku akan tanye...
Gaji berapa?
bila nak belanje?
bila nak visit2 aku kat cni?

Ko mesti jawab...
Gaji rendah je...ko lg tinggi...
asal asyik turn ak je...ko belanje k..
x best la dtg meru....


hehehehe.....
kerol, all the best ya...kasi la sikit luck kat aku ni...huhu~~