Friday, July 16, 2010

X update lg ke?

Skrg hidup suda bz la.
Balik keje, lepas mkn terus lelap.
Laptop lak wat hal, hantar repair berminggu2 x siap2.
HAMPESS!!!!

Alhamdulillah.
Harini, genap 2 bulan aku bekerja.
Comment ak? Best kerja sebab i'll get paid at the end of the month.
Cultural shock x?
YUP!!

Kalo dulu terhegeh2 nak hantar result dgn Lect
Harini hantar dengan bos. Pon terhegeh2 jugak.

So far, collegues aku sume peramah dan sporting.
Tapi, skoolmates dan coursemates gak lagi best!
but Life must goes on... Jd kene rajin bukak album lame.

Aktivity membazir duet tyme Langkawi trip, Semarang, PD trip, BIOSS Thailand-Indonesia etc.
Exam list PMR, SPM, Final Exam, in-class exam yang penuh dgn aktiviti meniru. haha
Makan sama kat ayam penyet, payung, pak ali, kailan ikan masin, senibong, banyak sangat nak list kan?
mkn di MCD dan pura2 study?......
Dtg lambat ke kelas bioreactor dan kelas2 yg lain. Sampai Dr hangin satu badan.
Susah weh nak pujuk orang tua kalo merajuk.
kdg2 Futsal dgn kwn2. Aku sepak bola cam harem...
Swimming dan Lemas dgn kawan2 kat Taman U. Mahal!
berderet2 glassware yang aku dah pecahkan tyme lab. Sape soh pakai glass?
Rancak bergossip kat blakang kelas bile raser thp kerajinan dah negative. Xgossip, X update la.
Meeting yang x habes2 sampai lewat pagi dengan late night supper.
Result Plant Design yang memang diragui. Anyway, thanks Prof.
Tension sbb Final Yr Project sampai raser nak cmpak je membrane kat tasik UTM. +_+

Itu semua memory indah yg akan menjadi tajuk perbualan tyme gathering.
Btol x?

Sape2 yang ader ajak aku kluar, sorry la kalo x pat join.
so jangan putus asa la mengajak aku okeh!

OH! Raya dah dekat!!!

Best regards!
Khairul ....

5 comments:

MK Kimi said...

asal sdh plak aku rasa bla bce post ko kali ni...sob3~~

mUTe said...

x yah sedih2... tp kalo sedih, belanja je aku. okeh! habeh citer hahaha

mimi syamimi said...

fuyyoyyoo ad update la...
thx eyh blnjer...ceh sejak biler lak ko blnje ak kn?
hakhak

mr reed said...

cm x caye je k-roll tetibe bermelankolik!!! haha

MinMin said...

memory indah betol2....masih igt last day bile ko nak berpisah dgn someone.......haha

PS: thanks ya...sedap!! :-)